FORGOT YOUR DETAILS?

AlbirePro.ro

Noi iti redam zambetul!

Compania noastra este partenerul tau, pentru a te ajuta sa obtii efectul dorit de albire si stralucire a dintilor! Suntem aici pentru ca tu sa te poti bucura de produse de calitate, 100% naturale. Produsul nostru, importat din Marea Britanie, este de calitate superioara, fiind fabricat din ingrediente naturale, ideale pentru mentinerea sanatatii dentare.

Eficienta Pudrei de albire, utilizata la nivel european, ne-a determinat sa o aducem si în Romania, pentru ca tu sa poti beneficia de rezultatele unei albiri profesionale la tine acasa.

Pentru noi, sanatatea este pe primul loc. De aceea, produsul a fost testat de medicii stomatologi. Acestia au constatat ca, pe langa efectul de albire si stralucire pe care il confera dinților, pacientii care folosesc acest produs au o serie de alte beneficii la nivelul sanatatii orale:

  • Impiedica formarea tartrului
  • Regleaza PH-ul cavitatii bucale
  • Este non abraziv

Ne dorim ca prin calitatea produselor importate si distribuite de noi, sa aducem cat mai multe zambete in viata clientilor nostri! De aceea, suntem deschisi in permanenta sa va oferim produse naturale eficiente, realizate la cele mai inalte standarde de calitate!

TOP
Cumpara 2 din produsele noastre la doar 139 lei - Oferta limitata! - TRANSPORT GRATUIT!Vezi oferta